Rajčata na česneku s vejci
20 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 400gramůRajčata
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaMajoránka
- 1lžíceOlej rostlinný
- 2stroužkyČesnek
- 40gramůSýr Eidam cihla 30%
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na oleji spolu s nasekaným česnekem. Přidáme rozšlehaná vejce smíchaná s nastrouhaným sýrem a necháme zhoustnout.
- 2Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou promíchanou se špetkou majoránky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.