Rajčata plněná krevetami, přelitá omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
87 g
Tuky
22 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata opatrně zbavíme zrníček, dužinu zevnitř mírně osolíme a rajčata obrátíme.
  • 2
    Vyloupané, vařené krevety rozmixujeme spolu s vejci vařenými natvrdo. Směsí naplníme připravená rajčata.
  • 3
    Omáčka: žloutky ze dvou vajec vařených natvrdo rozmačkáme s hořčicí, přidáme citronovou šťávu, sůl a pepř. Nakonec po částech vmícháme jogurt.
  • 4
    Rajčata přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.