Rajčata plněná lososovou pěnou
20 min.
Ingredience
- 8kusůRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5lžicMáslo čerstvé
- 5lžicSýr Lučina - termizovaný
- 10gramůPetržel - nať
- 100gramůLosos ve vlastní šťávě
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vybereme tvrdá, přibližně stejně velká rajčata, odřízneme u nich vršek včetně stopky a ostrou kávovou lžičkou vydlabeme dužinu. V misce smícháme máslo, Lučinu, drceného lososa, sůl, pepř, vše vyšleháme a necháme v lednici ztuhnout.
- 2Vychlazenou lososovou pěnou naplníme cukrářský pytlík, tím pak plníme rajčata. Navrch přidáme už jen kousky zelené petrželky.
- 3Rajčata můžeme servírovat na listech hlávkového salátu, budou nám lépe držet na talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.