Rajčata plněná mletým masem a ovčím sýrem

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
47 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu vydlabeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Oloupanou cibuli nasekáme a osmahneme na rozehřátém másle. Přidáme mleté maso a za stálého míchání opečeme. Potom vmícháme kostičky rajčat, nakrájený ovčí sýr a nasekané bylinky. Směs osolíme a opepříme. Připravená rajčata naplníme a přiklopíme vršky.
  • 3
    Oloupané, na plátky nakrájené brambory spolu s naplněnými rajčaty vložíme do formy vymazané olejem. Zalijeme vývarem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.