Rajčata plněná těstovinami a rukolou
22 min.
Ingredience
- 1lžíceBalsamico ocet
- 4kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 45gramůRukola
- 4kusyAnčovička - filety
- 125gramůTěstoviny konzumní
- 2stroužkyČesnek
- 6lžicOlej olivový extra panenský
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rozpůlíme rajčata, vyjmeme z nich dužinu. V osolené vodě uvaříme těstoviny.
- 2Smícháme nakrájenou rukolu se 2 lžícemi olivového oleje. Zbytek oleje rozpálíme na pánvi a orestujeme nasekaný česnek, filety ančoviček a červenou papriku. Přidáme rukolu a trochu oleje. Vzniklou směsí přelijeme těstoviny a vmícháme do nich balzamikový ocet.
- 3Těstovinovou směsí naplníme rajčata a servírujeme po vychlazení na pokojovou teplotu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.