Rajčata plněná těstovinami a rukolou

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlíme rajčata, vyjmeme z nich dužinu. V osolené vodě uvaříme těstoviny.
  • 2
    Smícháme nakrájenou rukolu se 2 lžícemi olivového oleje. Zbytek oleje rozpálíme na pánvi a orestujeme nasekaný česnek, filety ančoviček a červenou papriku. Přidáme rukolu a trochu oleje. Vzniklou směsí přelijeme těstoviny a vmícháme do nich balzamikový ocet.
  • 3
    Těstovinovou směsí naplníme rajčata a servírujeme po vychlazení na pokojovou teplotu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.