Rajčata plněná tuňákem a kapary
20 min.
Ingredience
- 8kusůRajčata
- 100gramůTvaroh měkký bez tuku
- 2lžíceKapary sterilované
- 2lžícePažitka
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceKaviár
- 4špetkyPaprika mletá sladká
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 100gramůTuňák ve vlastní šťávě
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme a oloupeme. Vršky z rajčat odkrojíme a necháme stranou, dužinu vydlabeme a vnitřek osolíme. Rajčata obrátíme a položíme na papírové ubrousky, aby z nich odkapala šťáva.
- 2V misce smícháme rozmělněného tuňáka s tvarohem, kapary, nasekanou pažitkou a s citronovou šťávou. Mírně opepříme, promícháme a směsí naplníme připravená rajčata.
- 3Naplněná rajčata ozdobíme pstružím kaviárem a špetkou mleté papriky. Přiklopíme odkrojenými vršky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 4. 2017
Rajčata plněná tuňákem a kapary
Skvělý tip na plněná rajčata 😎