Rajčata plněná tuňákovým krémem
20 min.
Ingredience
- 60gramůSalátový dresink
- 135gramůTuňák v oleji
- 30gramůKompot ananasový
- 250gramůRajčata
- 40mililitrůBalsamico ocet
- 80gramůOlej olivový extra panenský
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 1špetkaCukr moučkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
876 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do mixéru vložíme tuňáka z konzervy, přidáme dresink a rozmixujeme dokrémova. Vrchní část rajčat odřízneme a vnitřek vydlabeme.
- 2V misce smícháme ocet, olej, sůl, pepř, cukr a vniklou směs rovnomětně nalijeme do vydlabaných rajčat. Necháme chvíli uležet. Okapaný ananas z kompotu nakrájíme na drobné kostičky a přimícháme do tuňákového krému.
- 3Krémem naplníme rajčata, upravíme je na servírovací tác a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.