Rajčata plněná tuňákovým krémem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
876 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru vložíme tuňáka z konzervy, přidáme dresink a rozmixujeme dokrémova. Vrchní část rajčat odřízneme a vnitřek vydlabeme.
  • 2
    V misce smícháme ocet, olej, sůl, pepř, cukr a vniklou směs rovnomětně nalijeme do vydlabaných rajčat. Necháme chvíli uležet. Okapaný ananas z kompotu nakrájíme na drobné kostičky a přimícháme do tuňákového krému.
  • 3
    Krémem naplníme rajčata, upravíme je na servírovací tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.