Rajčata plněná uzenou makrelou
20 min.
Ingredience
- 10kusůRajčata
- 500gramůMakrela uzená
- 150gramůOkurka salátová
- 1kusCibule
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2,5lžíceOlej olivový
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 2lžičkyOcet vinný
- 1kusSalát hlávkový
- 0,25lžičkaSůl
- 0,5lžícePetržel - nať
- 0,5lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vršky rajčat seřízneme, vnitřek vydlabeme. Okurku oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme semena, okurky nakrájíme na drobné kostičky, cibuli krájíme na jemno, petrželovou nať a kopr rozsekáme nadrobno. Uzenou rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže, maso rozdělíme na drobné kousky. Salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat.
- 2V míse promícháme olej s hořčicí, solí, pepřem, octem a bylinkami. Do zálivky vmícháme okurky, cibuli, rybu a dobře smícháme. Směsí plníme rajčata, která klademe na servírovací mísu vyloženou listy salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.