Rajčata plněná vejci s pažitkou

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vybereme větší rajčata a seřízneme vršky. Vydlabeme semínka s částí dužiny, rajčata obrátíme, aby vytekla přebytečná tekutina. V pánvi rozehřejeme máslo, na máslo rozklepneme čtyři vejce, osolíme, opepříme a vařečkou rychle promícháme. Jakmile začnou vejce tuhnout, pánev odstavíme z ohně. Posypeme posekanou pažitkou, strouhaným sýrem, promícháme, touto směsí rajčata naplníme.
  • 2
    Rajčata upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.