Rajčata plněná žervé s kaviárem
20 min.
Ingredience
- 200gramůRajčata
- 100gramůŽervé
- 10gramůKaviár
- 3gramySůl
- 1gramPepř černý mletý
- 30gramůŠlehačka ve spreji
- 15gramůPažitka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rajčata rozkrojíme napůl, vydlabeme dužinu i semínka tak, aby vznikly mističky. Zespoda rajčata ještě trochu seřízneme, aby na talíři stála.
- 2Žervé vložíme do misky, přidáme lžičku kaviáru, šlehačku, sůl, pepř, posekanou pažitku a vymícháme krém. Krémem naplníme poloviny rajčat, vyskládáme na servírovací tác a před podáváním necháme v lednici vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.