Rajčata plněná žervé s kaviárem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata rozkrojíme napůl, vydlabeme dužinu i semínka tak, aby vznikly mističky. Zespoda rajčata ještě trochu seřízneme, aby na talíři stála.
  • 2
    Žervé vložíme do misky, přidáme lžičku kaviáru, šlehačku, sůl, pepř, posekanou pažitku a vymícháme krém. Krémem naplníme poloviny rajčat, vyskládáme na servírovací tác a před podáváním necháme v lednici vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.