Rajčata s lilkem v oleji

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
13 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozpálíme olivový a slunečnicový olej. Přidáme omytý, na delší hranolky nakrájený lilek a za stálého míchání restujeme asi 3 minuty. Vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 2
    Do pánve přidáme česnekový olej a omytá, rozpůlená rajčátka. Restujeme 2 minuty doměkka.
  • 3
    Lilek, rajčata a nasekanou bazalku vložíme do mísy, zlehka promícháme a pod pokličkou necháme 1 hodinu proležet na teplém místě.
  • 4
    Nakonec směs podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme jako teplou přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.