Rajčata v octovém nálevu
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
69 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Menší a tvrdší rajčata očistíme, omyjeme, několikrát propíchneme a rozdělíme do sklenic. Ve vodě rozmícháme ocet, sůl, přidáme hořčičné semínko, kuličky pepře a bobkový list a převaříme. Po vychladnutí roztokem zalijeme rajčata. Sklenice zakryjeme a do druhého dne necháme stát.
- 2Poté nálev slijeme, převaříme, necháme vychladnout a opět jím přelijeme rajčata. Sklenice převážeme dvojitým celofánem a uchováme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.