Rajčata zapečená s česnekem a majoránkou
40 min.
Ingredience
- 300gramůRajčata
- 60gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMajoránka
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Vyrovnáme je do vymazané zapékací mísy, potřeme česnekem utřeným se solí a majoránkou a opepříme. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.
- 2Dáme zapéci do trouby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.