Rajčatová bageta
20 min.
Ingredience
- 2lžíceTvaroh jemný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6kusůRajčata
- 4kusyBazalka
- 50gramůSýr smetanový tavený 45%
- 300gramůBageta
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
9 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Tavený sýr utřeme s tvarohem. Omytou bazalku natrháme na lístky, několik jich ponecháme stranou na ozdobu a zbylé lístky přimícháme do tvarohu. Osolíme, opepříme.
- 2Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Bagetu rozpůlíme, prořízneme a potřeme ji připraveným tvarohem. Ozdobíme plátky rajčat a lístky bazalky.
- 3Podáváme jako studený předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.