Rajčatová bageta

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
9 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tavený sýr utřeme s tvarohem. Omytou bazalku natrháme na lístky, několik jich ponecháme stranou na ozdobu a zbylé lístky přimícháme do tvarohu. Osolíme, opepříme.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Bagetu rozpůlíme, prořízneme a potřeme ji připraveným tvarohem. Ozdobíme plátky rajčat a lístky bazalky.
  • 3
    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.