Rajčatová bruschetta II
17 min.
Ingredience
- 1kusBageta
- 1stroužekČesnek
- 100gramůRajčata Cherry
- 100gramůSýr Ricotta
- 2lžičkyOregano čerstvé
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.
- 2Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).
- 3Bagety potřeme ricottou, ozdobíme přepůlenými rajčaty a oreganem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Rajčatová bruschetta II
Skvělé