Rajčatová omáčka s olivami

85 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme slupky.
  • 2
    Dužinu propasírujeme přes síto, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, pepř, bylinky a protlak.
  • 3
    Necháme hodinu vařit.
  • 4
    Olivy pokrájíme na drobnější kousky, smícháme s olejem a pokrájenou cibulí.
  • 5
    Protlak odstavíme z plotny a vmícháme směs z oliv.
  • 6
    Vhodnou přílohou jsou například vařené těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.