Rajčatová omáčka s rybou a mátou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
11 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
839 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme a odstraníme z nich slupku. Poté je rozpůlíme a vyjmeme z nich zrníčka. Samotnou dužninu nakrájíme na kostičky a na oleji zprudka orestujeme.
  • 2
    K orestovaným rajčatům přimícháme rajčatový protlak, utřený česnek, mátu, vinný ocet a promícháme. Nakonec promícháme i s rybími kousky. Vše podusíme 5 minut. Celou směs dochutíme solí, pepřem a nastrouhanou pomerančovou kůrou. Vše ještě krátce prohřejeme.
  • 3
    Podáváme s uvařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.