Rajčatová pikantní

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, zalijeme vodou a caa 20 minut vaříme.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme zlatavou jíšku.
  • 3
    Rajčatový vývar procedíme a prolisujeme, přidáme jíšku, mléko, pepř a povaříme ještě 10 minut.
  • 4
    Ochutíme polévkovým kořením a posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.