Rajčatová polévka s bramborami

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nakrájíme na osminky, očištěné brambory a celer na kostičky, pórek na tenká kolečka. Vývar z kostí přivedeme k varu, nasypeme do něj celer a brambory, osolíme, opepříme a vaříme asi 15 minut. Nyní přidáme pórek a rajčata, chvilku povaříme, ne dlouho, aby se rajčata nerozpadla a ihned podáváme.
  • 2
    Každý strávník si může polévku zjemnit kouskem másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.