Rajčatová polévka s cizrnou a pórkem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
13 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
12 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olej, přidáme oloupaný a nakrájený česnek, cibuli a spolu restujeme, vysypeme rajčata, přidáme kečup, bobkový list, přidáme cizrnu, nakrájený špenát, zalijeme vývarem, podle chuti přisypeme sůl, pepř a pod poklici vaříme asi 30 minut.
  • 2
    Před dokončením vaření přidáme do polévky nasekaný kopr, stáhneme ze sporáku a porcujeme na hluboké talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.