Rajčatová polévka s těstovinami a bramborami

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme rajčata i se šťávou, osolíme, opepříme a pod pokličkou vaříme asi 50 minut. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a spolu s těstovinami vsypeme do čistého hrnce. Zalijeme vodou, osolíme a společně uvaříme doměkka. Část vody slijeme a vmícháme povařená rajčata s cibulí. Nakonec do polévky přidáme nastrouhaný sýr, podle chuti osolíme a opepříme. Můžeme podávat s tmavým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.