Rajčatová polévka se zeleninou

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
16 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Očištěné papriky nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli nakrájíme na větší kusy. Očištěný celer nastrouháme nahrubo, oloupané brambory nakrájíme na kostky. Přidáme hrášek, oloupaný celý česnek a vše vaříme s kořením, cukrem a máslem v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Polévka má být velmi hustá.
  • 3
    Podáváme ji s nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.