Rajčatová salsa s mangem
10 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 1kusMango
- 2kusyCibulka jarní
- 2kusyChilli paprička
- 4lžíceLimetková šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1lžíceMed včelí
- 10gramůMáta
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Rajčata rozvaříme. Dužinu manga nakrájíme na jemné kostičky. Stejně jemně nasekáme jarní cibulky. Ovoce i cibulky vložíme do rajčatového krému. Přidáme rozmačkaný česnek, chilli a limetkovou šťávu. Dochutíme solí, pepřem, medem a mátou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.