Rajčatové dortíky

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kozí sýr rozmícháme s nasekanými ořechy, nasekaným estragonem a citronovou šťávou. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Rajčata nakrojíme, spaříme vroucí vodou, zchladíme a oloupeme. Nakrájíme na na čtvrtky, semínka odstraníme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s balsamicem, špetkou soli, pepře, olivovým olejem a nasekanou bazalkou.
  • 3
    Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli opečeme na oleji dozlatova.
  • 4
    Ochucený kozí sýr rozdělíme na 4 díly a zformujeme do tvaru kulatých dortíčků. Upravíme je na talíře a obložíme rajčaty. Dortíky ozdobíme opečenou cibulí a podáváme s bagetou jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.