Rajčatový dresink
10 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6kusůOlivy černé
- 75mililitrůOlej olivový
- 2kusyRajčata sušená sterilovaná
- 2lžíceBalsamico ocet
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceKapary sterilované
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2815 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
238 g
Sacharidy
193 g
Vláknina
60 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata rozmixujeme s česnekem, kapary a vypeckovanými olivami. Poté přidáme olej a balzamico a vše promícháme v hladkou pastu. Ochutíme pepřem a osladíme.
- 2Dresink je vhodný k listovým a zeleninovým salátům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.