Rajčatový relish
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůRajčata
- 2lžíceBylinky čerstvé - svazek
- 1kusFeferony
- 4lžíceOlej olivový
- 125mililitrůVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3stroužkyČesnek
- 2lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vybereme zrnka. Dužinu nakrájíme na kostiky.
- 2Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme rajčata, osmahneme, osolíme a opepříme. Přilijeme vývar, přidáme nasekané bylinky, na kostičky nakrájenou feferonku a zelený pepř a zvolna vaříme, dokud omáčka nezhoustne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.