Rajčatový relish

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vybereme zrnka. Dužinu nakrájíme na kostiky.
  • 2
    Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme rajčata, osmahneme, osolíme a opepříme. Přilijeme vývar, přidáme nasekané bylinky, na kostičky nakrájenou feferonku a zelený pepř a zvolna vaříme, dokud omáčka nezhoustne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.