Rajčatový salát po italsku
15 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky a vložíme do misky.
- 2Přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, zakapeme olejem a přidáme oregano. Necháme asi 1 hodinu rozležet v chladničce.
- 3Při podávání salát rozdělíme do misek a zdobíme lístky bazalky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 12. 9. 2015
Rajčatový salát po italsku
Tento salátek můžu doporučit, olej jsem použila olivový extra panenský a oregána jsem dala méně. Ale to si už každý dá podle své chuti. 🙂