Rajčatový salát s balkánským sýrem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata a salátovou okurku nakrájíme na kostičky, kyselou okurku a cibuli nadrobno. Zakápneme olivovým olejem, balsamikovým octem, osolíme a opeříme.
  • 2
    Balkánský sýr necháme okapat a rukama rozdrobíme do salátu.
  • 3
    Vše spolu promícháme a necháme chvíli uležet. Salát podáváme dobře vychlazený. Dobře chutná s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 9. 11. 2015
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Rajčatový salát je vynikající a osvěžující. Není co dodat. Příště zkusím přidat olivy a červenou cibulku. Díky za tip 🙂