Rajčatový salát s medem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nakrájíme na plátky a rozdělíme do mističek. Zakapeme je citronovou šťávou a medem a necháme v chladu chvíli odležet.
  • 2
    Jogurt rozšleháme s olejem, osolíme, přidáme oloupanou, nastrouhanou cibuli a nasekané bylinky.
  • 3
    Srdíčko hlávkového salátu omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky a přidáme k rajčatům. Přelijeme připravenou zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.