Rajčatový salát s rybím mlíčím

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí mlíčí očistíme od žilek, vložíme do kastrůlku s vřící vodou. Ztlumíme oheň, přidáme citrónovou šťávu, víno a chvilku povaříme. Potom scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Rajčata omyjeme, osušíme, nakrájíme na osminky. Mrkev a celer očistíme, nakrájíme na tenké nudličky. Všechnu zeleninu dáme do misky, přidáme drobně nakrájenou cibuli. Přilijeme olej, ocet, pepř, sůl. Nakonec vložíme mlíčí a vše dobře promícháme.
  • 3
    Salát vložíme do ledničky, dobře vychladíme, rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.