Rajčatový salát s tuňákem
27 min.
Ingredience
- 5kusůRajčata
- 120gramůTuňák v oleji
- 2kusyVejce slepičí
- 500mililitrůVoda pitná
- 1kusCibule
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
- 2Omytá rajčata nakrájíme na dílky a vsypeme do mísy. Přidáme tuňáka v oleji, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájená vejce. Podle chuti osolíme, opepříme a vše dobře promícháme.
- 3Při podávání ozdobíme porce salátu nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.