Řapíky celeru na másle
35 min.
Ingredience
- 500gramůPórek
- 30gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceOlej olivový
- 500gramůCeler řapíkatý
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 20gramůPažitka
- 125gramůKešu pražené solené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu rozpálíme máslo s olivovým olejem.
- 2Do zpěněného tuku dáme nakrájený pórek a smažíme prudce za občasného míchání 7-10 minut.
- 3Vložíme nakrájený řapíkatý celer a znovu smažíme 3-5 minut. Osolíme
- 4a opepříme podle chuti a potom vmícháme nasekanou pažitku.
- 5Ozdobíme solenými kešu oříšky a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.