Řapíky celeru na másle

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozpálíme máslo s olivovým olejem.
  • 2
    Do zpěněného tuku dáme nakrájený pórek a smažíme prudce za občasného míchání 7-10 minut.
  • 3
    Vložíme nakrájený řapíkatý celer a znovu smažíme 3-5 minut. Osolíme
  • 4
    a opepříme podle chuti a potom vmícháme nasekanou pažitku.
  • 5
    Ozdobíme solenými kešu oříšky a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.