Ravioli aperto
45 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
- 250gramůSýr Ricotta
- 350gramůTěstoviny Lasagne
- 100gramůŠpenátový protlak mražený
- 85gramůŠpenát listový čerstvý
- 36mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 250mililitrůVývar drůbeží
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli osmažíme na másle, přidáme listový špenát a necháme 4 minuty povařit. Vychladlý špenát pokrájíme nadrobno, přimícháme ricottu a 2/3 smetany.
- 2Čerstvé lasagne pokrájíme na čtverce 8x8 cm a necháme povařit. Polovinu uvařených lasagní naskládáme do papírem na pečení vyloženého plechu. Na každý čtverec dáme díl náplně ze špenátu, přikryjeme dalším plátem těsta a dobře přitlačíme.
- 3K rozmraženému špenátu přilijeme kuřecí vývar a necháme prohřát. Ke špenátu přimícháme zbytek smetany, vše promícháme, osolíme a opepříme.
- 4Připravené ravioli necháme prohřát v troubě při 190°C. Podáváme přelité omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.