Ravioli aperto

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli osmažíme na másle, přidáme listový špenát a necháme 4 minuty povařit. Vychladlý špenát pokrájíme nadrobno, přimícháme ricottu a 2/3 smetany.
  • 2
    Čerstvé lasagne pokrájíme na čtverce 8x8 cm a necháme povařit. Polovinu uvařených lasagní naskládáme do papírem na pečení vyloženého plechu. Na každý čtverec dáme díl náplně ze špenátu, přikryjeme dalším plátem těsta a dobře přitlačíme.
  • 3
    K rozmraženému špenátu přilijeme kuřecí vývar a necháme prohřát. Ke špenátu přimícháme zbytek smetany, vše promícháme, osolíme a opepříme.
  • 4
    Připravené ravioli necháme prohřát v troubě při 190°C. Podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.