Ravioli čínské
45 min.
Ingredience
- 450gramůVepřové maso libové
- 225gramůZelí čínské
- 1kusCibulka jarní
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 16kusůRavioli čínské
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
36 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
825 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme nakrájené vepřové maso na kostičky, nakrájené čínské zelí, jarní cibulku, sójovou omáčku, sůl a pepř. Promícháme a necháme marinovat 30 minut.
- 2Čínské závitky otevřeme a do každého vložíme trochu náplně. Poté okraje potřeme rozšlehaným vejcem. Závitky zarolujeme dvakrát, náplň stlačíme doprostřed a vytlačíme vzduchové bubliny. Okraje uzavřeme a přebývající těsto odřízneme.
- 3Na dno čínského košíčku na vaření v páře dáme navlhčenou utěrku. Ravioli vložíme na utěrku a zabalíme. Pařáček umístíme na wok s vroucí vodou a vaříme 15 minut v páře. Po 7 minutách ravioli otočíme a potřeme sezamovým olejem.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.