Ravioli čínské

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
36 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
825 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme nakrájené vepřové maso na kostičky, nakrájené čínské zelí, jarní cibulku, sójovou omáčku, sůl a pepř. Promícháme a necháme marinovat 30 minut.
  • 2
    Čínské závitky otevřeme a do každého vložíme trochu náplně. Poté okraje potřeme rozšlehaným vejcem. Závitky zarolujeme dvakrát, náplň stlačíme doprostřed a vytlačíme vzduchové bubliny. Okraje uzavřeme a přebývající těsto odřízneme.
  • 3
    Na dno čínského košíčku na vaření v páře dáme navlhčenou utěrku. Ravioli vložíme na utěrku a zabalíme. Pařáček umístíme na wok s vroucí vodou a vaříme 15 minut v páře. Po 7 minutách ravioli otočíme a potřeme sezamovým olejem.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.