Ravioli plněné lososem a chřestovou omáčkou
60 min.
Ingredience
- Na náplň
- 300gramůLosos - filety
- 125gramůSýr Ricotta
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 10gramůKopr čerstvý
- Na omáčku
- 5gramůPepř černý mletý
- 150gramůChřest bílý
- 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 30gramůMáslo čerstvé
- 10gramůKoriandr čerstvý
- 5gramůSůl
- Na těsto
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 3kusyVejce slepičí
- 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
23 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ricottu smícháme s na kostičky nakrájeným lososem, koprem, solí a pepřem. Zaděláme těsto, necháme ho 20 minut odpočinout. Z těsta vyválíme dva pláty. Na jeden pruh poklademe 5 cm od sebe kopečky náplně a přikryjeme druhým pruhem těsta. Vytvoříme ravioli.
- 2Chřest nakrájíme na kolečka, špičky dáme stranou, a osmažíme ho na másle. Osolíme, opepříme. Polovinu chřestu rozmixujeme se smetanou a vaříme do zhoustnutí.
- 3Ravioli uvaříme společně se špičkami chřestu a podáváme je s omáčkou, zdobíme koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.