Ravioli plněné mletým masem a špenátem

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku, 2 vejce, špetku soli a 2 lžíce vody promícháme a vypracujeme těsto.
  • 2
    Jednu oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a necháme zesklovatět na 30 g másla. Smícháme ji s nasekanou petrželkou, mletým masem, nasekaným, krátce podušeným špenátem, 2 vejci, strouhankou a muškátem. Směs osolíme a opepříme.
  • 3
    Těsto rozválíme na plát a na polovinu poklademe po lžících připravenou směs. Prostor mezi porcemi potřeme vodou. Přikryjeme druhou polovinou těsta, přimáčkneme a nakrájíme na čtverce.
  • 4
    Ravioli vložíme do osolené vroucí vody a necháme zvolna táhnout asi 8 minut.
  • 5
    Zbylé oloupané cibule nakrájíme na kolečka a osmahneme na 50 g másla. Ozdobíme jimi ravioli před podáváním.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.