Ravioli plněné okounem
55 min.
Ingredience
- Na náplň
- 1kusVejce slepičí
- 504gramůSardinky v oleji
- 300gramůOkoun - filety
- 50gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůVíno bílé
- 5gramůSůl
- 1stroužekČesnek
- Na omáčku
- Na těsto
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
898 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
48 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
- 2V kastrolu smažíme na másle česnek, rozpustíme na něm sardelky a přidáme okouna nakrájeného na kousky. Pomalu orestujeme a podlijeme bílým vínem. Vaříme dalších 10 minut. Okouna umeleme, smícháme s vejcem.
- 3Těsto vyválíme na tenký plát, rozmístíme kopečky náplně a uděláme ravioli. Ravioli uvaříme v osolené vodě a krátce blanšírujeme na pánvi s máslem a pomerančovou šťávou. Posypeme čerstvou petrželkou a pomerančovou kůrou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.