Ravioli s artyčoky

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
993 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
28 g
Sacharidy
166 g
Vláknina
60 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srdíčka artyčoků nasekáme na kousky a podusíme je na oleji s česnekem. Podlijeme je troškou vody, povaříme a na závěr umeleme.
  • 2
    Artyčoky smícháme s ricottou, přidáme nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme.
  • 3
    Z připravených surovin připravíme těsto a přikryté ho necháme 30 minut odpočinout.
  • 4
    Těsto vyválíme a vykrájíme z něj kolečka o průměru 6-8 cm a dáme na ně náplň. Utvoříme tortellini.
  • 5
    Na másle osmažíme kolečka cibule, osolíme a podlijeme 1/2 skleničky
  • 6
    vody a několik minut vaříme. Cibuli rozmixujeme se sýrem a olejem, aby vznikl krém.
  • 7
    Tortellini uvaříme v mírně slané vodě a ochutíme je cibulovou
  • 8
    omáčkou. Posypeme pepřem a lístky majoránky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.