Ravioli s krabím masem a citrónovou šťávou

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
43 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
223 mg
Cukr
527 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme nádivku. Mascarpone vložíme do misky a smícháme s krabím masem, pokrájenou petrželí, nastrouhanou citrónovou kůrou a mletou chilli papričkou. Dochutíme solí a pepřem. Vše smícháme.
  • 2
    Vyválíme 50 cm dlouhý plát těsta.
  • 3
    Pomocí hranaté formičky se zvlněným okrajem vyřízneme z každého kusu těsta 8 čtverečků. Do středu poloviny všech čtverečků vložíme nádivku. Okraje těsta kolem nádivky potřeme trochou vody, zakryjeme prázdným čtverečkem těsta a okraje k sobě přimáčkneme.
  • 4
    Ravioli umístíme na pomoučenou utěrku, lehce posypeme moukou a necháme oschnout. Postup opakujeme.
  • 5
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Vaříme 5 minut. Mezitím necháme zpěnit máslo, přilijeme citrónovou šťávu a zvolna ohřejeme.
  • 6
    Hotové ravioli slijeme, pokapeme horkým citrónovým máslem a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.