Ravioli s lilkem
40 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Ravioli
- 60mililitrůOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
- 80gramůPaprika červená
- 500gramůLilek
- 425gramůPassata (drcená rajčata)
- 250mililitrůVývar zeleninový
- 30gramůBazalka
- 5gramůSůl
- 750mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce. V průběhu vaření těstovin smažíme na oleji při střední teplotě asi minutu česnek a papriku.
- 2Vložíme na kostičky nakrájený lilek a opatrně mícháme při střední teplotě ještě 5 minut, až zezlátne.
- 3Přimícháme drcená rajčata z konzervy i s nálevem a zeleninový vývar. Směs zamícháme a přivedeme k varu. Potom stáhneme oheň, kastrol přiklopíme pokličkou a omáčku asi 10 minut vaříme, až zelenina změkne. Přidáme bazalku, omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.