Ravioli s lilkem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce. V průběhu vaření těstovin smažíme na oleji při střední teplotě asi minutu česnek a papriku.
  • 2
    Vložíme na kostičky nakrájený lilek a opatrně mícháme při střední teplotě ještě 5 minut, až zezlátne.
  • 3
    Přimícháme drcená rajčata z konzervy i s nálevem a zeleninový vývar. Směs zamícháme a přivedeme k varu. Potom stáhneme oheň, kastrol přiklopíme pokličkou a omáčku asi 10 minut vaříme, až zelenina změkne. Přidáme bazalku, omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.