Ravioli s mušlí a s kerblíkovou pěnou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
29 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
450 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, olej, trošku vody a vypracujeme hladké těsto. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme mušle, osolíme, opepříme a osmažíme. Každou mušli zabalíme do těsta a vytvoříme plněnou raviolku. Ravioli vrátíme do pánve s máslem a osmahneme ze všech stran.
  • 2
    Šalotku nakrájíme nadrobno, kerblík posekáme. V rendlíku na panenském oleji zpěníme šalotku, podlijeme vínem, vývarem, povaříme pár minut, přisypeme kerblík, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, provaříme, odstavíme z ohně, rozmixujeme, přidáme 10 gramů másla a vyšleháme.
  • 3
    Na talíře nalijeme kerblíkovou pěnu, doprostřed položíme ravioli s mušlí a zdobíme červeným kaviárem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.