Ravioli se šalvějovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Ravioli -masové
- 60gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCibulka jarní
- 30gramůŠalvěj čerstvá
- 50gramůSýr Parmezán
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
811 mg
Postup přípravy
- 1Osmažíme na másle asi 2 minuty nakrájené jarní cibulky a nasekanou šalvěj. Směs osolíme a opepříme podle chuti. Ravioli vaříme ve slané vodě al dente, scedíme je, necháme okapat a vrátíme do hrnce.
- 2Omáčku nalijeme na těstoviny a protřeseme. Pokrm dáme na talíře, posypeme parmezánem, ozdobíme lístky šalvěje a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.