Ravioly se sýrem mascarpone a pancettou
30 min.
Ingredience
- 2lžičkyOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůRajčata sušená sterilovaná
- 500gramůTěstoviny Ravioli
- 2lžíceBazalka
- 125mililitrůVývar drůbeží
- 185gramůMascarpone
- 90gramůPancetta
- 1lžičkaSůl
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
41 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 mg
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Mezitím orestujeme na rozpáleném oleji 2-3min najemno nakrájenou pancettu. Poté do ní vmícháme sýr, mascarpone, nakrájená rajčata a zalijeme vývarem. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a asi 5min povaříme do zhoustnutí. Vmícháme lístky bazalky, ochutíme solí a drceným pepřem.
- 3Do omáčky vložíme těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.