Ravioly z červené řepy a kozího sýra

0 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
30 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
15 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve očistíme řepu a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Poté svaříme ocet se solí a cukrem, přidáme med, tymián, olivový olej a vyšleháme do jemného krému. Smícháme jej s řepou, uzavřeme do pytlíku a necháme marinovat nejméně 12hodin.
  • 3
    Rozmícháme kozí sýr s mlékem, ochutíme solí a pepřem. Vždy na jeden plátek marinované řepy dáme lžičku ochuceného sýra a zakryjeme druhým plátkem řepy.
  • 4
    Rozdělíme na talíře, přelijeme dresinkem z červeného vína, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky, případně salátem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.