Ražniči z telecích jater
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceStrouhanka
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,25kilogramSlanina vepřová
- 0,5kilogramJátra telecí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
45 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
131 mg
Cukr
200 mg
Postup přípravy
- 1Omytá a odblaněná játra nakrájíme na malé čtverečky. Osolíme, opepříme a stejně nakrájíme i slaninu.
- 2Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená máslem a slaninu slabě posypanou strouhankou.
- 3Pečeme na rožni asi 15 minut. Podáváme se smaženými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.