Ražniči z telecího masa
50 min.
Ingredience
- 100gramůRajčata
- 1kusPepř černý mletý
- 1kusSůl
- 1kusTuk rostlinný
- 1kusCibule
- 150gramůŠunka dušená
- 1kusOregano sušené
- 400gramůTelecí kýta
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1747 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
178 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Telecí maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Napichujeme na kovovou jehlu nebo na špejli střídavě s kousky šunky, cibule, rajčat a paprik. Potřeme olejem, podle chuti posypeme oreganem a ze všech stran opečeme. Vhodná je také příprava na grilu nebo na roštu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.