Razsolnik

155 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Celer, mrkev, petržel a cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Krupky vypereme ve studené vodě a dáme na cedník okapat.
  • 2
    Vodu v hrnci přivedeme k varu, vložíme do ní maso, osolíme, přidáme připravenou zeleninu a krupky.
  • 3
    Když je maso měkké, vyjmeme je, nakrájíme na kostky a vrátíme zpět do polévky. Přidáme oloupané nakrájené okurky, cukr a ocet a ještě krátce povaříme.
  • 4
    Před podáváním do polévky vložíme ještě nadrobno nasekanou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.