Řecká jehněčí játra

60 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
21 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí játra nakrájíme na menší kousky a namočíme do mléka. Na pánvi osmažíme na másle cibuli nakrájenou na kolečka a prolisovaný česnek. Játra necháme okapat, přihodíme na pánev a zprudka orestujeme. Přilijeme víno, rozmixovaná rajčata, přidáme bobkový list a vaříme na mírném ohni 30 minut. Omáčka by měla zhoustnout, v případě potřeby můžeme vmíchat trochu mouky. Osolíme, opepříme, podáváme např. s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.