Řecké vepřové kotlety

60 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme do kosti, po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Kotlety zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  • 2
    K masu přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou mrkev, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka. Nakonec přidáme hrášek, olivy a na plátky pokrájenoou okurku. Vše dodusíme do měkka.
  • 3
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.