Řecké vepřové kotlety
60 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 3lžíceOlivy nakládané
- 1šálekVoda pitná
- 1kusOkurky nakládané
- 2kusyMrkev kořen
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme do kosti, po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Kotlety zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
- 2K masu přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou mrkev, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka. Nakonec přidáme hrášek, olivy a na plátky pokrájenoou okurku. Vše dodusíme do měkka.
- 3Vhodnou přílohou je rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.