Řecký kebab

32 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme marinádu.
  • 2
    Ve velké nekovové misce smícháme jogurt, česnek, cibuli, olej, citrónovou šťávu, mátu, pepř a sůl.
  • 3
    Přidáme nakrájené maso na kostičky a promícháme, aby se v marinádě obalilo. Zakryjeme mísu a 4 hodiny necháme uležet v lednici.
  • 4
    Rozpálíme gril, napícháme maso na 8 kovových jehel.
  • 5
    12 minut kebab grilujeme z obou stran. Jehly dvakrát obrátíme.
  • 6
    Maso musí být dobře propečené.
  • 7
    Kebab ozdobíme čerstvou mátou a podáváme s dílkem citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.